Falenderuar qofte Allahu i Madheruar per kete kopje te pare te Kur'anit Fisnik, ne gjuhen Shqipe, ne Internet

 

 

.
.

Lexo nė Kur'an, suren:


1 Nje nga kuptimet e fjalės Kur’an  do tė thotė: Ai qė lexohet.     
2 Fjalėn “pėrkthim” e zėvendėsuam me shprehjen “pėrkthim i kuptimit” pėr shkak se asnjė pėrkthim i Kur’anit nuk e arrin vlerėn e vėrtetė tė pėrkthimit, por ėshtė vetėm njė nga mėnyrat e shumta tė interpretimit tė tij     
3 Mund tė pėrkthehet edhe si “Kėrkoj strehim…”   
4 All-llahu - Zoti i Vetëm, i Adhuruari, Qenia më e lartë që ekziston, Krijuesi i gjithësisë, i të dukshmes dhe të padukshmes.    
5 Sipas komentit tė Ibn Kethirit “shejtanir raxhim” do tė thotė “i larguar nga ēdo e mirė”    
6 Isti’adheja (kėrkimi i mbrojtjes sė All-llahut nga djalli):   
All-llahu xh. sh. thotë:

“
Kur ta lexosh Kur’anin, kėrko mbrojtjen e All-llahut prej djallit tė mallkuar.” (16:98).  

 


 

Ky versioni eshte punuar mė Ramadan 1419 - Dhjetor 1998, permiresimi i fundit ne: 22/ 09/ 1999, Kuala Lumpur, Malajzi

KETO FAQE JANE OPTIMIZUAR PER NJE SHIKIM NORMAL
 NE MONITOR TE PROGRAMUAR NE 
800 by 600 PIXELS